Jalan-jalan Makan-makan Shopping...part 2

9:46 PM

 Hooyeahh bersambung semula dengan kisah makanan yang menyelerakan...erkkk sedap ke ehhehe...
makan-makan kali ini di food court OU : Food republic nama diberi...cantik sungguh tempat ni macam duduk dalam hotel 5 stars...ahhahah tipu jerk


Ni salah satu tempat duduk yang memang ak dah duduk ehehehe...bersih giler dan tersusun betul tempat ni..nak shooting banyak-banyak pun puas hati hihihi




Salah satu menu yang wajib di CUBA TRY TEST....nasi cheese....memang sedap woahhh..nyesal ak tak try  so terpaksa la bedal daripada cik sizzling suzai hehehehe


Menu ak teppayanki yang memang tak sedap erkkkkk sebab taugehnya lama so terus out of list sekian...jangan tertipu dengan gambaran luaran sahaja yerk...


Mee kari ni pun memang TERBAIK la wa kata sama lu....cukup rasa segala rempah ratusnya...


Tetiba ak nak mencelah benda ni plak kan...sebab ak suka segala jenis sporty car so this are two of it..malas nak turun so just snap from above...ada lagi kereta yang lain tapi ak suka dua ni jerk ehhehe...sebabnya favourite color ak putih biru ngeeee....



Dan yang terakhir kali...selamat berkunjung ke kedai roti Lavender...roti yang sedap-sedap meruntun jiwa dan lara...harganya pun berpatutan sebab rasanya asyik sekali hahahaha...


Sekian sahaja episod kali ini yang sudah berakhir pun hehehe...selamat mencuba nasi cheese tu yerk...serious tak rugi duit korang...V(^____^)V

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. ohhhh...anda buat sy tringat ingatkn NASI CHEESE itu!!!!! hahiyoooo..sedapnyerrrrr =(

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images