mAher zAin = UIA

6:02 PM


Maher Zain - Thank You Allah
bercakap tentang maher zain..sememangnya ak baru je kenal dia nih..lagu lagu dia pon ak baru je nak kenal kenal..bila dah dengar memang best pon..sedap hati mendengarnya..
so ak pon google la pasal dia...
nama diberi...Maher Zain.. swedish singer and music producer of Lebanese origin..so maksudnya dia nih orang Lebanon tapi berhijrah ke Sweden waktu umur dia 8 tahun..umur dia skunk sebaya dengan abang ak sebab lahir pada tahun yang sama 1982 = 28 tahun..1 November 2009 keluarlah album sulungnya..."Thank You Allah" include 13 tracks + 2 bonus songs

selesai sudah bergoogle tentang MZ..buka FB jumpe plak artikel nih..sile bace
lohhh..apehal plak nih..
sesungguhnya ak warga uia..x pernah lagi la ak dengar,jumpa dan lihat depan mata ak lagi benda benda nih..dan sesungguhnya ak tau cerita cerita nih semua x betol..sapela yang sanggup nak burok burokkan uia nih..mentang mentanglah nama u.islam.a...senang senang je diorang nak burok burokkan..memang ak x pergi konsert nih tapi ak tau yang pergi malam tuh semuanya student yang baik baik belaka..x tau ar plak kan kalau ada orang luar yang di jemput time tuh...student uia still tau nak jaga adab walaupon kat luar kita x tau semuanya macam mna kan..hal diri masing masing x semua orang yang tau selain dari DIA Yang Maha ESA...

walaupon ak nih x la sebaik baik manusia tetapi x pernah lagi ak jumpa orang yang camnih..sesungguhnya fitnah nih lagi berdosa besar dari membunuh..banyak banyak la bertaubat kepada sesape yang tulih artikel nih..sekian

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. kes serupa trut berlaku ble opick dtg mai wat konsert...

    bkn nk kte la, tp mmg berlaku..~
    deh!

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images