bila ak kata sudah

8:34 PM

minggu lepas sememangnya minggu kemalasan bagi ak boodak bernama nur syazwani
bermula dari hari jumaat bila lab sudah diCancelkan
habis satu hari ak membuangkan masa ak dengan subjek yang xde pekdah
subjek utama semestinya mengadap lappy pujaan hatiku beserta mulut sambil mengunyah ape2 je yang ak nak kunyah plus plus minum air takut tercekik nanti
malam jumaat berhijrah ke bilik B ku
diikutkan cerita mau membuat projek tatapi x menjadi karna ke konfiusan workpiece sendiri
akhirnya ak sendiri merajinkan diri mencuci mata nonton anime kat lappy B ku
ceitttt...bila dah start enjin memang dah x boley nak stop so
ape lagi berlanjutan la enjin nih gerak
last2 bila dah tau workpiece sendiri jam sudah pukol 11 lebih...wassalammmmmmmm
ak dah kehapusan mood mau buat projek...
B ku ajak gak buat tapi bile ak dah hilang je mood jangan katakan projek benda yang ak suka contohnya makan pon boleh hilang wokehhh...berakhir sudah satu hari yang ak bazirkan dengan makan minum lappy dan seterusnya tido

masuk hari kedua hari sabtu..bangun je dah lambat pasal malam jumaat layan anime bagi habis hahahahahah..ape nak jadila boodak nur syazwani nih kan kan
hari kedua pon berlalu tanpa berlangsungnya satu pekerjaan yang berpekdah
sepatutnya ada la family day untuk MME tapi ak x pergi pon malas
lagipon sebab geng2 ak x pergi so maaflah kalau ak nak rajinkan diri pergi
dah kate batch sendiri x ramai dan x pergi so ak pon malas la

satu hari suntuk ak dok terjelepok atas katil je....
bajet nak bukak buku lakan..amek je buku tooling tapi x berjalan gak kerjanya
last2 ak letak buku sebelah mengadap lappy layan running man..
bila dah start layan susah lah nak stop kan pasal dok terkekek kekek layan feel
feel habis la ak katakan campur makan makan skali

akhirnya masuk hari ketiga..fullamak ahad wehhh x sedar2 lagi ak nih nampaknya
apsalnya..sebab malam sabtu sembang2 dengan bestie ak sebab dia cam besa tido kat bilik ak
bila dah start sembang memang x boley stop mulut nih..
sambil sembang sambung anime balik..last2 ak sorang je yang follow member ak dah layan dek mimpi rupanya..so masuk hari ahad bangun2 kapla sudah fening tambah2 dengan matahari terik masuk ikut tingkap..celik2 lappy depan mata hahahah sambung balik cerita

pastu bangun pergi makan tengahari...balik makan sambung kembali sama lappyku
wehhhhh projek ko tuh x siap lagi ngok...haishhh sambung projek
pastu buka buku jap konon2 dah insaflah kan...
still as usual mood ak nih dah hilang tenggelam dek malam yang kelam
ak xtau la kenapa mood ak minggu nih jadi camnih
tolonglah datang balik mood ooiiiii..ak dah x larat nak cari ko nih
mana ko nyorok nih..cepat2 la kuar sebab ak final dah datang bagi seruan....

sudah sudah sudah
ak kata sudah lah
apsal la x sudah sudah lagi nih
hai la nyawa hai la badan
bila ak pergi ko datang
bila ko pergi ak datang
cubalah bergerak serentak senang ckit

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images