Sila Menjadi Pengguna Berhemah

5:32 PM

Hai hai hooiiii....bercuti-cuti sempena Hari Raya Aidiladha untuk tahun ini 2011...sambutannya hanyalah biasa-biasa sahaja dan makanan pun seperti biasa rendang daging dengan nasi minyak ehhehe....

So back to the topic...why did I said like that? sudah terang lagi bersuluh maksudnya dan kalau ade juga yang tak faham-faham lagi..silalah msuk balik sekolah rendah belajar semula Bahasa Melayu...erkkk garang giler minah ni ngehh ngehh ngehh... ak boleh cakap macam ni sebabny...masa on the way balik dengan my bro jumaat malam baru-baru ni....adala 3 bijik kereta yang lampu breaknya tak berfungsi...

Bila potong je sebiji kereta ni..kereta depan pun sama rupanya conditionnya..aishhh memang bikin ak panas giler la...dah la ak ni dah trauma bila naik kereta...tambah-tambah yang bawa laju-laju dan break mengejut...cukupla dah accident beberapa kali tapi alhamdulillah takde kemalangan jiwa...nampak gayanya macam tak boleh nak bawa kereta jerk ak ni ahhahaha....banyak betul alasan kau ni kekeke

Buat para pengguna jalan raya..silalah perbaiki lampu kereta anda sebelum membawanya di atas jalan raya yang bersesak-sesak..kemalasan anda boleh membuatkan nyawa orang lain melayang tanpa disedari..kalau korang sayangkan diri korang..sila sayangkan diri orang lain juga....


then


sekian saja daripada cik sikulipat

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. haiyoooo..mamat tu sexy 18sx lah..xpkai suar wooowww...hahhahah PERVERT! =D

    ReplyDelete
  2. apa motip ko tgk bontot dia tuh ahahha

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images