Ketenangan Yang Sementara...

9:17 PM

Wahhh setelah beberapa hari ak sibuk dengan buku-buku dan kertas-kertas di tangan...akhirnya hampir 70% hari kesengsaraan ak beransur pergi...maka dengan sukacitanya ak boleh restart semula dengan movie-movie drama-drama yang ak belum nonton lagi hehehehe...sangat tak insaf-insaf lagi budak ni huhuhhu..so nak tau kenapa ak sengsara beberapa hari sebelum ni..mari lihat tarikh keramat ini

29th October 2011
Engineering Management

31st October 2011
Ergonomic

1st November 2011
Computer Integrated Manufacturing (CIM)

2nd November 2011
English for Occupational (EOP)



Tengoklah betapa sengsaranya ak tika melalui saat itu...walaupun midterm berjalan dengan jayanya..ak masih kena pergi ke kelas sebab kelas memang tak akan cancel...dan ak telah berjaya ponteng satu kelas gara-gara nak sambung study yang tergendala tapi akhirnya kelas tu yang cancel sendiri hooyeahhh...so korang yang nak datang further study kat uia ni sila bersiap sedia dengan cara pembelajaran kitaorang kat sini hehehehe...bapak kejam giler ak nak takutkan korang hahhahahah...

Dan sekarang ini bermulalah mid semester break...woahhhh masa untuk bercanda sepuas-puasnya...sebabnya bila dah habis cuti kena balik semula ke mode study...dan ak harus berperang dengan dua lagi paper midterm bila habis cuti raya nanti...Subjek yang memang kena baca, hafal dan faham...
Precision Machining dan Product Design and Development....


Sesungguhnya ketenangan yang ditempuhi hanyalah sementara sahaja...

Sesungguhnya berhenti mengeluh dan merungut wahai cik sikulipat...(madah buat diri sendiri)



Sekian saja buat semua serba sedikit life ak sepanjang bulan lepas dan sehingga hari ini...hingga ketemu lagi di lain hari di lain waktu bersama cik sikulipat ehhehehe

Termenung menanti tibanya hari esok hehehe

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. samalah kita,after mid term break ada test...mid term break hanya untuk menghafal.haha. gud luck. =)

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images