Petang Semakin Menghampiri Malam

7:58 PM

Hai hai hooiii...diri ini datang membawa diri...sekian lama tiada perkhabaran nurani erkkkk ahahahha...bermula sedikit cerita yang sesungguhnya tiada cerita sangat la pun..diri ini hanya sekadar membesarkan diri yang tidak besar sangat perghhhh riak kekekekee..di petang hari yang semakin malam ini mengisi kekosongan perut dengan kudapan buatan hasil tangan sesungguhnya mengasyikkan huahuahuaa...

jelly buah pear

puding roti

Dan puding kali ini hanyalah paling simple daripada puding sebelum ini huhuhu..main campak-campak aja dalam bekas dan bakar atas dapur weeeee....Dan sebelum habisnya cerita kali ini, doakan pemergianku untuk sesi temuduga nanti..uhukkk uhukkk tetiba seramsss nak pergi interview hohohohoo..cakap pasal interview ni..dah la tanya ak sendiri bila hari dan waktunya..sekali pic untuk interview ak ni ada meeting plak so kena tangguh petang...

Mau taknya ak jadi kelibut sebab yang nak hantar ak pergi nanti abang ak sendiri dan dia pulak kerja shift petang..punyala panjang essay ak bagi sebab sekali dia balas 1 sentence ja kat ak..dan jawapan dia tunda keesokkannya..gilerrr nak mampus ak rasa pasalnya waktu dia still sama petang...dammnnnpinggg motion betolll la diorang ni..nasib abang ak kata ok fuhhhhh lega...apa-apa pun doakan ak ya kawan-kawan...


~XOXO~~bukan gOssip girL~

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images