Aktiviti Ketiga :: Kpop Kembali Beraksi

3:23 AM

Haiii haiii hooiiii..hooii hooii ya hooii kita semua gembira..hoiii hooiiii hoooiiiyaaaa mari semua membaca hhehehe..bermulanya kisah diri ini...makanya ak sudah ceritakan kisah ak bersama family di post yang lepas dan kini tiba masanya diri ini sendiri bersukaria bersama-sama teman-teman sekapla yang dihantuk-hantuk terjatuh jua hahahaha..peribahasa yang menarik buat tatapan semua weeeeee...

Kembali kepada tajuk post di atas, sebagaimana korang korang dan korang tahu ak ini cik sikulipat yang terover fanatik magnetic fantastic pasal Korea bagai Kpop bagai..terbukti sudah bila mana ak sendiri telah terbelanja wang ke arah itu lagi...aishhhh bazir lagi budak ni ishhh ishhhh ishhhh..jom layan saja apa ak buat tika tertarik kembali ke arah Kpop mepop ni heheheh...

Kami kembali beraksi Kpop bersama-sama cik Fatin dan cik Suzai aka SizzlingSuzai dan hasilnya memang terbaikla walaupun giler penatnya tak dapat digembar-gemburkan hohohhoo..


Hahhh..nampak tak apa yang tertulis dekat banner tu..Showcase Jay Park di Kuala Lumpur dan ini kali kedua dia datang ke Malaysia fuuiiiiyoooo..berkenan juga dia dekat negara kita ni kan heheheh..disebabkan harga tiketnya murah dan banyak benda yang kitaorang dapat free so terus ON la pergi..jutaan terima kasih kepada buah hati cik Fatin kita yang berpenat lelah tolong membeli tiketnya..Muchas Gracias amigo!!

JOm kita tengok pula abang Jay Park kita beraksi dan seriously koleksi gambar yang ak ambil tak banyak sangat sebab angkara sang security yang menggedik menegur tika semangat memetik..lalu terus ak tak ada mood nak snap lagi fuuuuuu..janji ada la sedikit koleksi dan yang lebih penting ak dapat bertentang mata depan-depan dengan si dia time sesi autograph weeeee.... 







Tak dapat bergambar dengan orangnya dengan poster pun jadi la janji dapat jumpa depan mata hehehee...


Habis satu cerita Kpop ak untuk tahun ini dan tak tahu la kalau ada lagi heehehee..gambar-gambaar ak ni sedikit pelik bukan..sebabnya ak mengedit guna software ni dan ak suka bebenor dengan software ni..nak cuba bermain dengannya sila CLICK cepat-cepat..dan juga nak tengok lagi banyak gambar abang Jay ni sila CLICK ini plak weeeee.....bubye semua (^____^)

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. yo we r the JAYWALKER!!! hahahaha..tetibe akuh pon smangat kan mmg klako betol!!! hahahah XD neway it was really nice too meet n having fun w u again dear wanie cyg bucuk!!

    ReplyDelete
  2. yeahhh me too dear...lets have fun again next time wokey

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images