2 Minggu Menyepi

5:32 PM

Hai hai hooiiiii..apa kabor semua warga-warga celik IT? lama ak tak menghupdate di sini sebabnya busy asyik berjalan aja sampai tak ingat nak balik rumah hehehe...orang lain busy berkerja tak pon cari kerja walhal ak busy berjalan dan terbuang segala masanya ahhaha..

Dan sebelum ni memang kisah hidup ak tak menarik sangat sebab membesarkan diri aja di rumah dan sekarang ada sedikit kisahnya yang boleh dikatakan menarik la juga ahhaha..al kisah bermula bila mana di minggu pertama ak keluar dari rumah ke tempat lama ak mengaji dulu-dulu iaitu UIA terchenta ecehhhh..ehh tertinggal plak kisah yang menarik lagi satu hoohoohoo...perginya ak dan keluargaku ke majlis konvokesyen akakku..tempat tinggal kami tentunya di rumah saudaraku sebelah ibuku..nak cerita pasal saudara ak ni panjang plak jadinya nanti so tunggu next post jela nanti okay..bukan apa kisah dia pon menarik gak ehehehe

Habis je majlis konvokesyen dan tentulah perkara wajibnya sesi berphotoshoot bagai..bila abang ak dapat join sekali dan kamera canggih dia pon dibawa bersama uhuk uhukkk skema plak...makanya penuhla adegan-adegan yang ak sendiri tak terdaya nak melihatnya hohohoo..dan ak juga yang menjadi photographernya tika itu sambil bergedik sendiri ahhahah 

Habis kisah konvo ak ke UIA plak pasal nak settle clearance yang tak habis-habis menyemak fuuuuu...dan ak telah terbuang masa di sana selama seminggu..perghhhh gilak lama di situ..padahal kasi settle clearance bukannya lama pon hahahaa..bajet rindu sangat la kan dekat tempat ni fuuuuu hahahaha..dan juga bila kat situ ak ada la keluar dengan member yang ak tumpang biliknya..kasi balas jasa baik tumpang satu badan kat situ hhehehhee..so sempat la bershoppink bagai dan sempat juga tak lupa diri bahawasanya ak ini tiada cukup kewangan sangat sebenarnya hahahah...

Habis seminggu bajet nak balik rumah sekali tak jadi sebab parent ak nak datang KL balik sebabnya akak ak dapat posting chekgu kat Johor..perghhhhh Johor gitu..gilak jauh utara ke selatan dowhhh..selatan yang memang selatan la pasalnya dah nampak rupa sang singapura di seberang..gilak tak nampak pasal sepupu ak yang bawa kitaorang jenjalan tengok..tengok dari jauh jela lampu-lampu yang berkelipan gitu ahhahahah

So ini saja kisah ak menyepi tika minggu-minggu yang lepas...kisah bergambar akan diupload kemudian sebab perlu dikumpul-kumpul terlebih dahulu..banyak sangat sampai dah berkibar bendera merah external ak ni hahahaha..padahal penuh cerita sebenarnya kekeke

Habis sudah post kali ini..dan habis sudah tension tak dapat main internet sebelum ni...habis sudah guna perkatan habis ahhahahah..nantikan gambar-gambar di kisah seterusnya okay dan sila jangan menyampah dengan post yang serba kosong dan janggal ini nanti ak sendiri yang sedih erkkk hahahah..bubye warga IT

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images