Oh I'm So Curious Yeahhhh

2:21 AM

Hoyeahhh setelah lama menyendiri dari dunia kpop ni dan sekarang ak kembali lagi..kerajinan berKpop pun sebab nak tengok show Running man takpun layan drama Korea..makanya sekarang ni ak nak kembali berjoget dengan lagu-lagu diorang plak...banyak bebenor lagu baru album baru MV baru group baru yang keluar dan ak sendiri omaagadd banyaknya yang ak tak ambil peduli rupanya hehehe..dan yang latest bila Soshi aka SNSD datang Malaysia aka KLCC..

Gila kentang ak yang dulunya ratu Kpop ecehhhh hahaha boleh tak tahu menahu langsung pasal ni dan member ak yang bukannya raja Kpop plak yang lagi pakar daripada ak haahaahaa..raja pasal diorang tu laki derr dan komfem bebenor la kan diorang tahu dah itu yang datangnya group pompuan gargargargar...so nak layan diorang berjoget kat KLCC sila minta tolong sama pak google jela ya ahhaha...

Berbalik kepada post entry ak plak..apekehal curious mendanya..komfemla dah tadi ak kata nak berjoget Kpop kan so logikla tu hoohohohoo..ni salah satu chorus lagu jogetan ak sekarang dan memang joget sakan la ak ni sampai tak ingat dunia bumi kekeke..jom join ak joget jom


dah habis berjoget??? ada puas tak hahaha ^^d
ohhhooo JOnghyun the manly guy totally alike Jaejoong..why? his triceps lor hehehe pervert me
annyeong chinguya xoxo

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images