Kisah Sebelum Majlis

7:22 PM

Hai hai hoiii dan ak kembali di sini untuk ceritakan serba sedikit kisah hidup ini yang sekian lama menyepi..mesti la korang dah tahu sebabnya kenapa ak lama tak merajinkan diri mengUpdate ini blog huhuuhuu..so tanpa membuang masa lagi ak nak cerita serba sedikit apa yang ak dah buat sebelum berlangsungnya majlis perkahwinan abang ak yang tercinta ni ehehehe...

Firstly, disebabkan ak masa tu tengah busy nak final exam makanya ak tak tahu menahu sangat tentang persiapan majlis ni..family ak tak nak kacau ak sangat kot hmmmm...so apa boleh buat bila orang tak nak bagi tahu so ak pun malas nak ambil tahu ahhahahah...tak senonoh punya anak kan hahahah..tapi bila ak dah habis exam dan dah settle study so memang kena melibatkan diri dengan persiapan2 ni dan hasilnya...jeng jeng jeng

barang-barang jahitan ak
Hah nampak tak apa benda nun di atas tu..ak menjadi tukang jahit tak bergaji okay sepanjang tempoh nak kenduri baru-baru ni..itu baru sedikit je barang jahitan ada lagi sebonarnya huhuhu..separuh kerja menjahit ak buat dan separuh lagi akak ak yang buat so fair and square la kan masing-masing memenatkan tangan menjahit hahahahha

contoh bunga mawar
Dan seterusnya mas kahwin yang digubah menjadi bunga mawar aka rose...compare dengan contoh gambar di atas yang ak dan akak ak buat lagi cantik lagi hahahah...wajib puji sendiri okay hehehehe

Amacam kisah ak..ada menarik tak? tak menarik buat-buat jela yerk lalalala...so nak tengok hasil kerja ak ni sila nantikan kemunculan gambar-gambar masa majlis sebelah pengantin perempuan okay...
adios amigos....daaaaaa

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images