BBku tak seperti BBmu

7:46 PM

Tanpa membuang masa ak akan terus straight to the point mengenai entry ak hari ini...nothing special la bak kata omputih...sekadar ingin menampal-nampal cerita yang lalu ketika ak berada di hujung dunia ahahhahah...teruk bebenor ke tempat nih?korang tak percaya cubalah duduk sini selama seminggu dan kalau betul korang boleh survive macam cerita survivor tuh...haipppp "Tabik Spring" Toink toink toink ak bagi kat korang.....I salute you lah keekekkek

Tampalan yang bakal ak lekatkan ini hanyalah beberapa keping kisah hidup ak dan housemate ak selama kitaorang stay di BB nih...boleh dikatakan setiap minggu juga la kitaorang akan keluar dari BB ni dan boleh bilang dengan jari je berapa kali kitaorang tak keluar langsung hohoho
Dan mari ak perkenalkan housemate merangkap classmate jeng jeng jeng...

Firstly orang penting kitaorang..
Kak Wani aka tuan empunya jejaka kaler merah hehehe..
tanpa dia siapalah kami ini huhuhu..Terima kasih sebab bawa kitaorang pergi dan balik setiap hari...Terima kasih daun keladi nanti kita tumpang lagi yerk hehehe
Secondly Cik dayah aka classmate ak dari matrik PJ sampailah sekarang huhu...
Dan yang terakhir..Cik Farah aka new friend kitaorang semenjak dekat BB nih..tapi bagi ak kitaorang dah kenal lama dah sebab pernah sekelas dan bersukan sekali wink wink...
Bila keluar so sudah semestinya mengisi ruangan perut yang kosong..hidup ak tak akan sempurna kalau tak dapat makan sepuas-puasnya ehhehe...tapi sebelum tengok makanan tengok dulu muka kitaorang yang suci lagi murni ini hahahhaa

Dan stop di sini dulu..karang ada yang pening tengok tampalan muka kekanak rebina yang terlebih happy padahal di sebalik senyuman kesedihan tuh still wujud hehehe....


Sekian dari cik sikulipat
~xoxo~

#sambil menonton malaysia vs singapore
ak kalau boleh nak je hempuk diorang nih..saja ja nak melengah-lengahkan masa


You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images