BBku tak seperti BBmu part 2

8:04 PM

Disebabkan entry sebelum nih panjang sangat dengan tampalan muka-muka artist terkenal dari BB kekekek muntah eden....Maka tercipta lah sambungannya dan kali ini berkaitan dengan segala jenis makanan yang meliurkan nyummm nyummm ehhehehe...

Wokeh hidangan yang first nih dekat OU..tapi maaf ak dah lupa ape nama kedainya ehhehe maaf ya...jumlah bintang ak boleh bagi hanyalah 2.5 daripada 5 ahhahah...tu pon sebab ak minum lemon ais kalau tak aishhh 1 aje kot..jahat gila ak nih kan tapi bab makanan nih kita kena honest betul tak wink wink....

Seterusnya nasi goreng chicken chop kot hahaha..maaf ak tak ingat namanya..kedai nih pon amat famous sekali bagi semua bangsa la tak kira melayu,cina dan india..dan ak tak ingat gak namanya maaf sekali lagi hehehe..yang ak tau makan je so semua benda ak dah lupa huhu
Wokeh yang ni ak memang ingat sangat hehehe..namanya Grill chicken chop dan sampingannya pon digrill sekali...perghhh sangat sedap la wa katakan kekeke..yang lagi satu tuh French fries kalau memang korang tak pernah makan la kan ngeeee..nak cuba korang kena pergi ke BB dulu dan tempat ni namanya Six Point aka Riverside..
Dan seterusnya bubur chacha yang kitaorang dapat makan free pewittt...kali ini kitaorang makan hidang plak so mari ak perkenalkan menu yang disediakan ecehh...pertama: ikan siakap masak limau stim, kedua: telur bistik, ketiga: sup tulang dan keempat:kailan ikan masin
tengokla muka happy kitaorang dapat makan sampai sengkak perut jadinya hohoho
Terakhir sekali ialah nasi goreng pattaya special..korang nampak tak ape yang specialnya?sebab ada lauk daging kat tepi je hahaha..walaupun harga sepinggan nasi nih perghh mahal sampai nak tercekik ak dibuatnya nasib baik la sedap dimakan...kalau tak ada yang kena bom atom dari ak nanti hahahah

Sekian serba sedikit review tentang segala jenis makanan yang kitaorang melantak sepanjang kehidupan di dunia orang heheheh...

Sekian dari cik sikulipat yang makin comey ngeee...
~xoxo~

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images