Merong :p

10:04 PM


wokehhh mari beronggeng bersama ak dan kengkawanku...time nih before final exam tau..stress dengan final year project(fyp) so kami berempat pun kuar jenjalan nonton wayang kekeke...cerita pilihan hati mestila sebab mau nonton "Hikayat Merong Mahawangsa"....

dah nampak poster atas tuh..bagi ak cerita nih memang best gak la sebab boleh buat ak teringin nak pergi tengok cerita melayu kat wayang hahahahha..bukan sebab ak nak merendah-rendahkan cerita melayu tapi bagi ak biarla kalau plot ceritanya menarik baru ak akan serbu pergi tengok...kalau tak bazirkan duet aja kannn....sebab ak pernah buang duet tengok satu cerita english...hampagas betol cerita yang merepek takde intipati langsung huhhhh..

dan berbalik semula pada cerita ak nih..orang kalau tengok cerita mesti usha heronya kannn tapi ak nih lain plak jadinya kekeke...usha pelakon sampingan plak hahahah...ensem kot putera rome tuh ecehhhh..Gavin Stenhouse nama diberi gitu dan dia nih orang UK..memang ak suka la accent orang UK nih....wahhh sepantas kilat ak google pasal mat salleh nih heheheh...


ce tengok ce tengok sporting giler dia kan hehehe


dan sekarang mari layan muka boodak berempat yang comey ini kekekeke....

habis nonton perut pon lapor so makan time...sebab cik mun ade kupon subway so mari kita jangan bazirkan duet wokeh...
buy 1 free 1.....


selesai makan kami beronggeng lagi dengan jeng jeng jeng...karok sampai hilang suara hahahah...sejam setengah dok karok memang giler ar...tapi picca karok tiada untuk tontonan umum harap maaf heheheh...

yeahhh habis sudah satu hari kuar jenjalan...balik je terus fening fening kapla ak nih hahaha
dan ak nak bagi hadiah kat korang..serangkap pantun dari cerita HMM...

"Sampai masa tibanya waktu,
Redup hati kau berdua,
Bila dua jasad bersatu,
Redup hati jadi bersama."


sekian sedikit kisah ak cik sikulipat beronggeng dengan teman-teman

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images