Aktiviti sebelum final

7:35 PM


Hmmmm...nak dikatakan something yang baru takde la sangat sebab memang ak pernah gak try pergi tempat lain yang sejibik dengannya huhuhu...tempat ape tak lain tak bukan mapley idaman semua orang...walaupon ak nih bukan la jenis yang suka pergi mapley tapi bila orang dah ajak ak ON jerk hehehhe...nama mapley nih Ali Maju...mula-mula sekali pandang ak ingatkan Ali Malu hahahha buat malu jerk.. nak kata rabun tak pon huahuahua...

dan mari sini ak perkenalkan dengan boodak-boodak yang comel macam ak hahahaha....

ini miss sizzling suzai...korang mesti kenalnya boodak nih sebab dia nih antu hindustan ngehngehngeh...dan skunk dia lagi suka kalau korang panggil Miss Bruno...huhuhu jangan mara yerk miss bruno wink wink^^
dan ini miss salmie merangkap roommate ak dari awal dan akhir...walaupon kitaorang nih lain major tapi still berdua gitu wahhh takleh pisah hahhaa...

dan ini pulak miss pika driver kitaorang pada malam ini hohoho....dia nih pon sama major ngan ak dan miss suzai ngengggg....makaseh sebab bawa kitaorang makan-makan yerk

dan makanan ak pada malam itu ialah jenggg jenggg jengggg....

.............roti tisu
jangan kata pape yerk sebab musabab ak tak naek-naek berat hahahh

huarghhhhh....antu di belakangku


~~~~xoxo~~~~
sekian dari cik sikulipat and the gang...



You Might Also Like

3 bUdak gEtah

  1. HAHAHHA...PIC ANTU MMG TERBAEK!!! akk remove je r 1st pic i tuh..alahhh comot!! XD y xtahan si piqah mnambah effect kat blkg tuh...hahaha best2

    ReplyDelete
  2. alololo...comey per...x kire x nak buang huhu

    ReplyDelete
  3. huhu terok tol gmba 1st tu kan..xp la buat i rs bersyukur la ni muka dh ok sgt kn Alhamdulillah :)

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images