Berfikir Sejenak

8:16 PM

Assalamualaikum...Hai...Halo...Aloha...

Tetiba ak teringat kat anak-anakku yang sentiasa menunggu ak kat rumah huhhhhhh....

Anak-anakku sudah besar rupanya..last ak menjejakkan kaki di rumah tahun lepas..woahh lamanya dah tak balik rumah hehhehe...besar mana korang nak tau..dah besar tapak tangan ak dah si jack ni..walaupun tapak tanganku ini sungguh kecik tapi tak bermaksud tak kuat..ak dah bisa jadi tukung urut nombor satu wokeh hahahaha....erkkk tetiba la kan nak promote kehebatan sendiri lalallalaaa sila abaikan...

Si jack ni cepat je membesar tapi si Angelica ni lambat bebenor..any idea camne ak nak buat dengan dia ni?

Bila dah habis termenung fikir-fikirkan si budak-budak ni..fikiran melayang pula dekat benda lain yang lebih penting..dan pastinya tak lain tak bukan final year project...bak kata member ak cik Farhin, ak ni macam rileks jerk tak sentuh-sentuh lagi report..padahal dah tinggal seminggu jerk lagi nak kena hantar..ngengg betul ak ni kan..selagi tak sampai waktunya memang bukan diri ak la jawabnya..last minute work dowhhhhh aishhhh berubah la wahai cik sikulipat...dah hampir grad pun masih tak berubah-rubah...

So memang ak kena berazam dengan lebih kuat untuk siapkan report ni..at least tak la kelam-kabut bila busy dengan kelas autocad sekarang ni...gatal sangat nak ambil kelas la kan padahal kerja tak settle lagi aishhhhhhh...sendiri cari pasal makanya sendiri tanggungla

Bila bermonolog sendirian dekat sini...
Jalan-jalan mencari ketenangan...
Sebuah lagu jadi tatapan seharian...
Only You pengubat diri...

Jom DOWNLOAD lagu ini
Buat para penggemar Kpop sila layankan lagu ini...tak jemu kalau diulang-ulang banyak kali

Sekian penyinggahan cik sikulipat

You Might Also Like

3 bUdak gEtah

  1. kesian jack n angelica, hidup terkurung

    ReplyDelete
  2. delarocha : nak lepaskan ke..kecil lagi nanti tak reti jaga diri lagi huhu

    nasha : macam tuan dier kan hehehhe

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images