INSEP MP6 The New Beginning

11:36 PM


Hai oolllsss..
Lama sudah ak berupdate di sini so mari merajinkan diri sempena nak berhari raya esoknya nanti ehehhe...
Ini serba sedikit kehidupan ketika di perantauan pulau mutiara gagagaga...
Kira perantauan la juga kan sebab keluar dari rumah sendiri hohohooo...

Mr Lau yg sangat friendly habaq mai..siap join makan asam dalam kelas kekeke

ahli-ahli POKIMBO yang menyukai BINGO lalala

Cik Ilyana Kaleela


menunggu ketibaan makanan 

Cik Aida kita huhuhu
Habis cerita 3 bulan di pulau mutiara dan kini kembali ke negeri jelapang padi...
So apa cerita 3 bulan yang berlalu pergi itu...
Ceritanya tidak semenarik orang yang melancong ke Korea..erkkk
Tetiba terTouchings sendiri alololo...

So that's all for today..
Mood nak mengarang sepanjang laut meluas pemandangan belum muncul lagi uhuk uhuk..
Bubye warga penduduk BUMI...

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. slm...wahh updating d blog in d end..org bz kat pulau mutiara nun..haha oh so korg dh habes blajaq ni, pe next step nye yang? good luck ok :) n slmat hari raya hehehe

    ReplyDelete
  2. at laz bru nk update ahhaha..now msuk kilang plak ahhaa..jadi mcm bdk praktikal time uni plak ak ni kekekke..thanks dear muahhhhh..selamat hari raya aidiladha jugak yerk

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images