hEpy or sUram di mAlam hAri

10:30 PM

mmmm...bohsannya malam nih...sukan asia dah habis dah..time2 bohsan la die dah habis ahhaha...neway cOngrats for kontijen Malaysia sebab dapat 9 pingat emas...bertambah satu pingat dari sukan asia before nih kat Doha..cOngrats cOngrats...chUkahAe chUKahAe..omEdeTo omEdEto...x sabor ak nak tggu 2014 nanti..sebabnyaaaa jeng jeng jeng....sukan asia di Incheon, Korea ahhahahaaa...perghhh syoknya kalau dapat pegi...time tengok closing semalam tetiba jerk bapak ak kate.."Nak pegi x...Jom kita pegi sana..hahahha"...kalaulah btol ape yang bapak ak kate..DAEBAK!!! impian ak x meleset la...tapi kalau btol la hahahah...

yohohohooho arinih cakap pasal bola plak..pasal sudey habis sukan asia
semalam RED DEVILS menang lawan Blackburn...yohohohooho
7 berbalas 1..sian plak ak dengar..macam time world cup rituh hohooho


hari nih tengok bola jap..chELsea vs neWcasTle...huahuahua...first round macam hape je diorg nih maen...defend x menjadi..nih mesti sbb terry xde la nih...first gol newcastle spatutnya x masuk tapi sbb keeper ngan defender wat derk je..hamek ko hahahah... second round baru la Blues nih nak pecut..last2 1 gol je yang dapat..thanks to Kalou...tammat sudey game rinih...bubye for Blues sbb korang seri jerk so RED DEVILS naek atas korang hahahah... pasni RED DEVILS kna kejor si Arsenal plak...huahuhau


tetibe ak nih rajin plak nk nengok bola jap..dah lama x layan league pasal bila kat U je ak xde masa mau nengok tv hahahah..asyik layan korea jerk kan hohoho...

sekian untuk malam nih....

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images